Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
damn
|
Написане: 17.01.2008 18:08:08 Тема повідомлення: Як вирішити питання з авторськими правами на музику? |
|
|
Яким чином можна вирішити питання про використання музики у своїй відеороботі? І чи можливо це в принципі? Контакт з музикантами чи можливі інші варінти?
Робота некомерційна, короткометражка, але для участі в кінофестивалях потрібні права на пісню що звучить в роботі, і яку виконують відомі британці Placebo/ |
|
Догори |
|
 |
Alejandra

|
Написане: 17.01.2008 19:36:06 Тема повідомлення: |
|
|
Привіт, наскільки мені відомо, маєш підписати угоду з авторами пісні про використання композиції в своєму кіно. Сума узгоджується між сторонами довільно. Хоч до $1, якщо виторгуєш. Якщо автор помер, то це кращий варіант після 70 років є шанс використати доробок автора безперешкодно. Хоча і там є варіанти...
Можна безперешкодно застосовувати без дозволу автора і без виплати авторської винагороди об*єкт авторського права в ОСОБИСТИХ цілях (для себе! Тобто, ннепублічне оприлюднення) або для кола сім*ї.
я так все розумію.. Краще дивись ЗУ. Якщо не знайдеш у мережі, напиши мені, я пришлю. |
|
Догори |
|
 |
Парвулеско
|
Написане: 18.01.2008 20:18:15 Тема повідомлення: |
|
|
Стару класичну або саморобну музику можна використовувати без всяких наслідків. Використання елементів творчості Браяна Молко може привести до судового посягання зі сторони правовласників, лейбла музикантів, що в тім також малоймовірно. Убезпечити себе від подібних малоприємностей можна, якщо це вас влаштовує, хитрим написом в титрах про те, /що даний фільмопродукт НЕ предназначений для комерційних показів/. |
|
Догори |
|
 |
Alejandra

|
Написане: 19.01.2008 12:52:52 Тема повідомлення: |
|
|
Як варіант... але якщо кіно чекає на перспективний показ гі... доведеться ділитися Коротше кажучи, я сама вже жалкую, що не почала змалку музичну грамоту вивчати Краще за режисера ніхто не скаже, яка нота потрібна у кіно, аби підкреслити головне  |
|
Догори |
|
 |
|