Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Zzz

|
Написане: 26.05.2006 09:26:10 Тема повідомлення: |
|
|
вот решила заглянуть "на огонек"... последнее время вообще мало чего смотрю, сильно разочаровалась, и решила больше читать и ходить в театры... так что последний фильм который я смотрела в кинотеатре - "Штольня", особого восторга не вызвала... телевизор же пылиться в углу и лишь изредко, по воскресеньям, около половины первого ночи я его включаю, хотя частенько природное желание спать берет верх... поэтому по последним фильмам мало чего могу сказать, а "пятак" вставить все равно хочеться _________________ Charta non erubescil |
|
Догори |
|
 |
Веселка

|
Написане: 27.05.2006 16:03:01 Тема повідомлення: |
|
|
Zzz написав: | вот решила заглянуть "на огонек"... последнее время вообще мало чего смотрю, сильно разочаровалась, и решила больше читать и ходить в театры... так что последний фильм который я смотрела в кинотеатре - "Штольня", особого восторга не вызвала... телевизор же пылиться в углу и лишь изредко, по воскресеньям, около половины первого ночи я его включаю, хотя частенько природное желание спать берет верх... поэтому по последним фильмам мало чего могу сказать, а "пятак" вставить все равно хочеться |
Можливо, тобі просто треба взяти на деякий час тайм-аут? Так бува... Проте потім із новими силами й натхненням берешся за улюблену справу А стосовно розчарувань - то не треба горячкувати Гідне й прекрасне завжди є, його тільки треба дуже добре пошукати Як можна казати про фільм, що він "ніякий", судячи по його попередниках? У світі неймовірна купа цікавих речей! По-справжньому живе той, хто дивується світові. Тож, дивимося кіно й дивуймося палітрі кольорів, звуків, відчуттів... _________________ Зберігайте віру в себе, навіть якщо у вас ніхто не вірить!!! |
|
Догори |
|
 |
Zzz

|
Написане: 31.05.2006 10:14:20 Тема повідомлення: |
|
|
дякую Веселка... це дуже вірно про тайм-аут... кілька днів тому назад у котрий раз подивилась фільм "Рей" Тэйлора Хэкфорда с Дмемми Фоксом... дуже полюбляю цей фільм, дуже... тому можу напевно вважи тепер себе відродженою для кінематографа _________________ Charta non erubescil |
|
Догори |
|
 |
Веселка

|
Написане: 31.05.2006 17:10:19 Тема повідомлення: |
|
|
По собі знаю  _________________ Зберігайте віру в себе, навіть якщо у вас ніхто не вірить!!! |
|
Догори |
|
 |
Веселка

|
Написане: 31.05.2006 17:14:52 Тема повідомлення: |
|
|
От і добігає кінця травень...
Тепер до зустрічі в новій темі "кінопрем'єри літа"?  _________________ Зберігайте віру в себе, навіть якщо у вас ніхто не вірить!!! |
|
Догори |
|
 |
dima_elf Адміністратор форуму

|
Написане: 03.06.2006 20:39:09 Тема повідомлення: |
|
|
Веселка написав: | От і добігає кінця травень... |
травень вже й скінчився, але от я тільки подивився "сайлент хілл"...
а сказати то все-одно щось хочеться...
тож...
початок фільму мене дуже завів...атмосфера, музика, ностальгія в кінці-кінців...далі ж почав помалу розчаровуватися...але в любому випадку один із найкращих представників єкранізованих ігор... |
|
Догори |
|
 |
|
|
Ви не маєте прав розпочинати нові теми Ви не маєте прав відповідати в існуючих темах Ви не маєте прав змінювати свої повідомлення у цьому форумі Ви не маєте прав знищувати свої повідомлення у цьому форумі Ви не маєте прав голосувати у цьому форумі Ви можете додати атачмент до цього форуму Ви можете завантажувати файли з цього форуму
|
|
|